Célgép gyártás

Egyedi igények szerinti gépeket gyártunk.

Célgépek tervezése és gyártása, egyedi berendezések és alkatrészek megtervezése és legyártása. Bármilyen gépsorra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal és együtt meg fogjuk oldani.

Célgépeket gyártunk az Ön termelési folyamatihoz

A modern megoldásokat ötvöztük a szakmai hagyományokkal. Mindegyik célgépet az Ön elvárásai szerint tervezzük meg az elérhető legmodernebb szoftverekkel és gépparkkal.

Minden termelési folyamat eltér a többitől. Ön tudja, mire van szüksége – mi pedig megtervezzük és elkészítjük azt a célgépet, amivel megvalósíthatja terveit.

A modern kihívások újszerű megoldásokat igényelnek. Amit mi nyújtunk ügyfeleinek, az az innováció és szakmai hagyományok ötvözése, hogy a lehető legjobb megoldást adhassuk, legyen szó bármilyen célgép gyártásáról.

Élelmiszeripari, vegyipari, energiaipari gyártási és technológiai tapasztalattal

A gyártás során precíziós tervezéssel, statikai tervezéssel, illetve a gyártás optimalizálását segítő gazdaságossági szempontok figyelembe vételével dolgozunk.

Gépek:

Keverő berendezések gyártása

A mi gépeinknél nincs kavarodás, csak homogén kavarás

Az ipari keverő berendezés olyan ömlesztett anyagokat feldolgozó készülék, amelyet heterogén anyagok keverésére vagy elegyítésére terveztek, hogy homogén végterméket hozzanak létre.

A keverőgépek meglehetősen sokoldalúak, és számos különböző iparágban használhatók, ahol kiküszöbölik az emberi hibát. Rendszereket gyártunk folyamatos vagy diszkontinuus anyagok folyadékokba történő bevitelére.

Paraffin tábla készítő gép gyártás

Ha paraffin táblát szeretne gyártani, a mi gépünk a lehető legkisebb anyagveszteséggel képes a megfelelő méretű, formájú és vastagságú paraffin táblákat elkészíteni.

Célgépek, működési részegységek gyártása, komplett gyártósorok telepítése

Cégünk vállalja egyedi berendezések és rendszerek gyártását. Ön kigondolja, hogy milyen célgépre vagy alkatrészre van szüksége, majd egy megbeszélést követően mi ajánlatot adunk a megvalósítására.

Ezt követően a kezdetektől a beüzemelésig, illetve a munkatársak betanításáig vállaljuk a teljes folyamat kivitelezését és menedzselését.

Egyedi vevői igényeknek megfelelő gépek tervezése, gyártása

Évtizedes szakmai tapasztalattal bírunk, ezért mindig olyan összetett megoldásokkal támogatjuk a partnereink üzleti törekvéseit, mint például egy adott termelési folyamatot segítő célgép, gyártósor tervezésével, legyártásával, telepítésével.

Az Ön egyedi céljaihoz szállítjuk az európai szintű megoldásainkat

Ha úgy véli, hogy egyedi célgépre van szüksége egy új projekthez, vagy éppen már teljesen elavult a régi gyártósor, ráadásul a dokumentáció is elveszett már hozzá, a META COOP az Ön tökéletes üzleti partnere!

Akár egy hiányzó alkatrészt is legyártunk

Ha régebbi gépeihez már nem, vagy csak nagyon nehezen szerezhető pótalkatrész, mi a meglévő pontos másolatát elkészítjük, után gyártjuk.

Akár évekig tud zavartalanul működni, hiszen biztos lehet abban, hogy gépei szervizelése jó, hazai kezekben van.  Ha kell egy speciális kiegészítés, tartály, tengely, csatlakozó, vagy tartóelem, annak elkészítését is vállaljuk.

Adja meg a termelési célt és mi a megfelelő célgépet gyártjuk hozzá

Rengeteg gépet, gépsort kapni a piacokon, amelyek általános termelési célokat szolgálnak ki – de ezek többségét csak kompromisszumokkal lehet az egyedi igényeknek megfeleltetni.

Ha pedig azt kéri az amúgy kedvező árú, általános célú gépsort gyártó vállalattól, hogy egyedi célok szerint alakítsák át, igencsak borsos költségekkel fognak számolni!

A tervezési folyamat az igények felmérésével indul

A tervezőasztalon papírra vetjük a vevő által igényelt egységet, majd egy közös jóváhagyáson keresztül elindítjuk a gyártási folyamatot, a szükséges külső partnerek bevonásával.

A problémákat is detektálni kell, hogy jó megoldás születhessen

Amikor egyedi műszaki megoldást kell alkalmazni, vagy egy meglévő technológiát kell speciális célok szolgálatára állítani, akkor új feladatok is várnak ránk. A sematizmus helyett innovatív mérnöki megoldásokat építünk be.

Kifogástalan, teljes gyártósori működés

Ha lecserélné meglévő gépeit, vagy bővítene, új profilt, terméket,  új gyártócsarnokot hozna létre, mi már a kezdetektől Ön mellett vagyunk. Az alapanyag útjától a késztermékig optimálisan megtervezzük a folyamatokat.

Cégünk ISO minősítéssel rendelkezik

Az Ön folyamatait és a miénket kompletten össze tudjuk hangolni. A minőségbiztosítás, a munkavédelem és a gyártási folyamatosság speciális feltételeit is biztosítjuk Önnek.

Ha részegységet illesztünk a gyártási folyamatba

A közös teszteken finomítjuk tökéletesre a berendezések/rendszerek egységét, hogy az üzemi használatra alkalmas legyen. Segítséget nyújtunk a beépítésben, beüzemelésben és az oktatásban is, hogy a használatuk gördülékeny legyen.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi eleve az egyedi igények kielégítését célozzuk. Ha egy clgép, egy gyártósor megvalósítható, akkor mi megtervezzük és leszállítjuk. Ön adja a projektötletet, mi pedig intézünk hozzá minden mást!

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!