Termékeink – Gőz- és kondenzvíz-rendszerek mérési és szabályzási technológiája

Gőzrendszereket készítünk erőművek, vegyipari, élelmiszeripari és a gyógyszeripari társaságok részére

A jelenlegi energiaellátási és -fogyasztási szokások környezeti szempontból nem fenntarthatóak. Javítani kell és lehet is rajtuk. Az általunk kínált gőz- és kondenzvíz-rendszerek kifinomult megoldásokkal bírnak.

Gőzrendszereket gyártunk az energiahatékonyság jegyében

Az energia a fejlődés és a gazdasági tevékenység alapvető előfeltétele. A feldolgozóipar nagy mennyiségű vizet és energiát fogyaszt.

Számos gyártóüzem hatékonyabbá válhat a gőzberendezések és folyamatok telepítésével, valamint energiát nyerhet vissza az energiagazdálkodási gyakorlatok alkalmazásával.

Az ipari gőzrendszerek megfelelő biztonsági kialakítására és beállítására összpontosítunk

Termékkínálatunk változatos. Minden iparághoz és problémához egyedi megoldásokat kínálnak.

Az IGEMA teljesen kifejlesztett és innovatív megoldásokat kínál a különféle ágazatok számára; például: erőművek, vegyipar, gyógyszeripar és élelmiszeripar

Gőzrendszereket gyártunk az energiahatékonyság jegyében

Csapassa le a gőzt, mielőtt a kondenzvíz csapja le a rendszert

A mi általunk forgalmazott kondenzedények a keletkező kondenzátumot elengedi de a drágán előállított gőzt nem, így jelentősen növeli az energia hatékony felhasználást.

Szintmutatók, mechanikus és elektromos szintmérők és rendszerek

Pontosan tudja, hogy mekkora a rendelkezésre álló mennyiség.

Az érvényes szabályoktól való függés érdekében a gőzkazánt egy vagy több direkt és vagy indirekt szintmérővel kell felszerelni.

Gőzrendszerek tervezése és gyártása az Ön igényei szerint

A gyártóüzemek számos célra használnak gőzt, többek között: a folyamatok fűtésére/hűtésére keverésére, kémiai reakciókra, extrakcióra, termék mosásra és a berendezések fertőtlenítésére. Az energiahatékonyság jobb energiateljesítményt, nagyobb működési megbízhatóságot, megerősített ellátásbiztonságot és csökkentett energiaár-ingadozást eredményez.

Miért dolgozunk az IGEMA-val?

Az IGEMA német minőséget garantáló, kiemelt szakmai partnerünk a gőz- és kondenzvízrendszerek mérési és szabályozási technológiájában. A kazánfelügyeletre (folyadékszint figyelés és vezetőképesség) és a hőtechnikára összpontosítanak.

A gőzkazánok működésére magas biztonsági követelmények vonatkoznak. Ezért termékeiket a mindenkori hazai és nemzetközi szabályozási rendszereknek megfelelően gyártjuk, amelyek biztosítják a gőzkazán rendszer zavartalan működését. Minőségirányításuk garantálja a legmagasabb termékminőséget.

Az IGEMA hosszú élettartamú, hibabiztos és kevés karbantartást igénylő mérő- és vezérlőrendszereket kínál a gőzkazánok működéséhez, valamint innovatív hőtechnikát a gőzenergia optimális felhasználásához a gyártási folyamatban.

A gőz használatának előnyei

A gőz egy rendkívül hatékony fűtőforrás, amely állandó hőmérsékletet tart fenn és magas hőátadási együtthatóval rendelkezik. Az ipari adatok azt mutatják, hogy az átlagos gőzenergia-felhasználás az iparban a helyszíni energiafelhasználás 35-40%-át is elérheti.

Azonban nem minden ipari gőzrendszer egyforma, és nem minden létesítmény igényeihez ideális egyetlen típusú vagy méretű kazánrendszer. Ezért keressen meg minket és mi pontosan azt a gőzrendszeri termékeket szállítjuk, amire Önnek szüksége van!

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!