Termékeink – Tartálytechnika

Úszótetők és úszótetős tömítések, alumínium tetők, esővízterelő rendszerek

A META COOP’98 Kft. elsődleges és másodlagos tömítések teljes választékát kínálja mind a belső úszótetős tartályokhoz.

Az úszótetős tömítéseink a kategória krémjét képezik

Tömítésrendszereinket minden egyes tartályra testre szabjuk, különböző konfigurációkkal, alkatrészméretekkel és anyagválasztékkal, amelyek bármilyen alkalmazás és tárolt termék kezelésére alkalmasak.

A megfelelő tömítés létfontosságú

Évente szó szerint több ezer tonna illékony szerves vegyület gőze szökik ki a rosszul illeszkedő, elöregedett, hibás úszótető szigeteléseken keresztül. Elengedhetetlen, hogy megfelelő peremtömítést válasszon az úszótetős tárolótartályaihoz.

Az úszótető-tömítések és az úszótetős tárolótartályok vízelvezető rendszerei terén szerzett több éves tapasztalatunkkal mérnöki csapatunk bármelyik tömítési tervünket hozzá tudja igazítani az Ön egyedi tető konfigurációjához.

Alumínium tetők

Az alumínium tetők szemet gyönyörködtető esztétikai látványossága az ipar és az építészet számos részén meghatározóvá vált. A könnyű és erős szerkezet alkalmas tárolótartályok, ömlesztett áru tárolására, és lenyűgöző építészeti megoldások létrehozására használható.

Forgócsatlakozók, esővízterelő rendszerek

A rugalmas csőrendszer szíve a forgócsatlakozó. Sok tartály alkalmazásban ezeket a forgócsatlakozókat merítik a tárolt termékbe. Mivel a szolgáltatás nem érhető el ellenőrzésre vagy javításra, ennek a szolgáltatásnak a követelményei jelentősen eltérnek a szabadban használt termékekkel szemben.

Úszótetők, és kiegészítők

Nagyon hatékony teljes érintkezős tetőt és kiváló minőségű ponton típusú belső úszótetőt kínálnak. A CTS teljes megoldást kínál a mérnököktől a szállításig és a telepítésig, ami az egyetlen módja annak, hogy a kínált megoldásra a leginkább teljes körű szolgáltatást kapják.

Válassza azt, amiben mások az iparágban már megbíztak

Mi vagyunk az Ön partnerei a belső úszótető-tömítés helyes megtervezésében, valamint a kompatibilis anyagok és termékek kiválasztásában, amelyek bizonyítottak és megfelelnek a legszigorúbb levegőminőségi előírásoknak.

A tömítések minden tartályhoz alkalmasak, de különösen ott, ahol a tartálypalást torzulása jelen van.

A tárolótartályok szakértőivel dolgozunk

A CTS vezető globális megoldás szolgáltató, amely erős lábát tudhatja magáénak a tartályos tárolási iparágban. Sikerült kiterjeszteni hatókörüket más iparágakra is, mint például a víztárolás, az LNG és a petrolkémia. A tartálytechnika terén az alábbi elemekre specializálódtak:

  • alumínium tető,
  • belső úszótető,
  • úszótető primer és szekunder tömítés,
  • úszótető zárszerkezet,
  • forgócsatlakozók,
  • nagy térfogatú tároló tartályon lévő esővíz elvezető rendszer.

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!