Termékeink – Szűréstechnika

Szennyvíztisztító rendszerek

Úgy tervezték és építették, hogy az ipari és ásványi folyamatokban a csapadék és tisztítási igények leggazdaságosabb megoldását biztosítsák. Az alapvető gépkonstrukció biztosítja a gyors keverést, a koagulációt, a flokkulációt, a szilárd anyagok visszakeringetését, tisztítását és a pozitív iszap eltávolítását egyetlen medencében – kiküszöböli a több tartály, valamint a kapcsolódó csövek és szivattyúk szükségességét.

Vákuum dobszűrők

A Dorr-Oliver vákuum dobszűrő nagy kapacitással rendelkezik, és nagyon hatékonyan működik, hogy kiváló szűrlet tisztaságot biztosítson és hatékonyan mosson.

Hidraulikus prések

Rugalmasságának, megbízhatóságának és energiahatékonyságának köszönhetően, a HRP rendszernek is nevezett hidraulikus hengerprés-rendszert széles körben használják a cementiparban. Hidraulikus hengeres préselés a kiszerelés során az adagoló anyagot nagyon magas nyomásnak teszi ki az ellenforgó görgők között.

Egyedi tervezésű víztisztító rendszereket tervezünk, gyártunk, telepítünk és támogatunk az iparban való felhasználásra.

Sok iparágnak szüksége van állandóan hordozható ivóvízre vagy technológiai vízre. Például az olyan műveletek, mint az élelmiszergyártás és az autóipari összeszerelés technológiai vizet használnak, míg a szennyvíztisztító telepek hatékony szennyvízszűrési folyamatokat igényelnek.

Ha cementipari szűréstechnika, akkor FLSmidth

Az FLSmidth élen jár a fenntartható termelésben a globális bányászat és cementipar terén. Piacvezető mérnöki, berendezési és szolgáltatási megoldásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a mi ügyfeleink számára a teljesítmény javítását, a költségek csökkentését és a környezeti hatások csökkentését.

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!