Termékeink – Kompenzátorok

Fém, gumi és szövet kompenzátorokat forgalmazunk

A Giorgi Engineering egy számítási rendszert dolgozott ki a csőmembránokra kifejtett igénybevétel elemzésére, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az ügyfél specifikációinak.

A fémkompenzátoraink bírják a terhelést

Ahhoz, hogy a kompenzátor teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket, nagy körültekintéssel kell kiválasztani és megtervezni.

A kompenzátorokat a szerint kell kiválasztani, hogy milyen elmozdulást képesek felvenni:

  • axiális
  • anguláris
  • laterális

A kompenzátorok nagyon sokoldalúan alkalmazhatók, és gyakorlatilag minden esetben jól használható a hőmérséklet, nyomás és a külső mozgások elnyelése miatt.

A harmonika gyártásához használt anyagoknak a következőknek kell lenniük:

  • stresszálló,
  • korrózióálló,
  • hegeszthető

Flexibilis csövek

Veszélyes környezetben fontos a rugalmasság

Fém tömlőinket speciális gépekkel gyártják, amelyek mechanikusan vagy hidraulikusan egyaránt képeznek párhuzamos és spirális hullámokat, a rendeltetésszerű felhasználásnak megfelelően.

Szövet kompenzátor

A DEKOMTE széleskörű tapasztalata és műszaki jellege vezetett a dilatációs hézagok sikeres alkalmazásához az iparágak széles körében.

A szövet tágulási hézagok alkalmasak gáznemű közegekhez, mint például levegő, kipufogógázok és oldószergőzök, valamint harmatpont alatti (bizonyos savkoncentrációjú anyagok esetén is), valamint koptatóanyaggal dúsított gázokkal (pl. szén- vagy cementpor) történő üzemeltetésre.

Moduláris felépítésüknek köszönhetően a szövet tágulási hézagok különösen jól alkalmazkodnak a különböző követelményekhez (pl. kritikus tömítési követelmények, gyakori hőmérséklet- és nyomásingadozások), ezért az alkalmazások nagyon széles spektrumát fedik le.

A kiváló minőségű anyagok, valamint a tervezésben és gyártásban szerzett műszaki tapasztalat biztosítja a DEKOMTE szövet dilatációs hézagok hosszú élettartamát és tartósságát.

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!