Termékeink – Hasadótárcsák

Hasadótárcsák, hasadópanelek, robbanásvédelmi megoldások, nyomásérzékelők és lángzárak

A hasadótárcsáink a BS&B gyártó által biztosított minőségét és megbízhatóságát nyújtják Önnek – még rendkívül korrozív közegben, alacsony nyomáson és magas hőmérsékleten. Mindegy, hogy hasadótárcsa, hasadópanel vagy robbanásvédelmi megoldások, a META COOP ‘98 Kft-re számíthat!

Menjen biztosra a kritikus pillanatokban is

Az ipari üzemekben a túlnyomásos esetek kezelése a biztonság alapvető eleme. A hasadótárcsák a mai napig tökéletes eszközök a teljes biztonság garantálására.

A biztonsági szeleppel, nyomásérzékelővel és lángzárral ellátott hasadótárcsák használata kiküszöböli a fontos üzemeltetési problémákat, és megtakarításokat érhet el velük mind a költségek, mind a karbantartás terén.

Márkapartnerünk az eredeti hasadótárcsa (bursting disc) gyártója

A hasadótárcsa (Bursting Disc) ötletgazdájaként a BS&B Safety Systems több mint 80 éve feljeszti a nyomáshatároló eszközök gyártását. Büszkék vagyunk arra, hogy bevált termékekkel vagy egyedi tervezéssel kielégítjük az Ön igényeit.

Grafit hasadótárcsák

A BS&B minden grafit hasadótárcsát egy tiszta grafitblokkból gyárt. A porózus grafit gyantával történő impregnálásával biztos lehet benne, hogy a termék szinte bármilyen agresszív kémiai támadásnak ellenáll.

Egyedi csomagolási megoldásokat szállítunk.

Domború típusú hasadótárcsák

A domború típusú tárcsák első generációs legkedveltebb biztonságtechnikai termék.

„Reverse buckling”

Ezen tárcsa a legmodernebb technológiát képviseli. A BS&B által gyártott termékek olyan biztonságtechnikai megoldást kínálnak, amely néhány millibar és 4800 bar közötti nyomást bír.

Hasadópanel

Függetlenül attól, hogy az alkalmazás során porról, gázról vagy szilárd közegről van szó, a BS&B hasadópanelek megbízható üzemeltetést biztosítanak. Kevés karbantartást igényelnek és könnyen cserélhetők.

Nyomás és szakadás érzékelő

Az érzékelő azonnali figyelmeztetést ad a hasadt tárcsáról.

Lángzárak

A lángzárak robbanásvédelmi rendszerként szolgálnak a láng átterjedésének vagy a robbanás megakadályozására.

Kérjen ajánlatot azonnal!

További termékek

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Európai minőséget nyújtunk negyed század tapasztalatával!